TEMA COPA

Escurant les opcions d'ascens a Copa Catalunya

La UB Llefia continua escurant les opcions i fent mèrits per pujar a Copa Catalunya. Els de Viñas obtenen una treballada victòria amb remuntada inclosa contra un rival incòmode com és centre catòlic gràcies a un EÑESO que es va posar mode MVP amb 27 punts
18 a 27 era el marcador al final del primer quart, un resultat que va fer posar les piles els llefianencs per evitar que passés com el partit contra PIA Sabadell. Aquesta vegada, l’encert des del tir lliure va ser determinant, amb un 19/22,. un 86%, inclòs un gairebé perfecte 8/9 en l’últim quart en els encara durs cèrcols de Llefià.
Malgrat que les fases d’ascens només les juguen els primers classificats i la Llefi està a 2 victòries del líder Castellbisbal a falta de 3 partits, ja se sap que amb les habituals renúncies intentar ser un bon segon obre moltes portes.